× Welcome to SGCyberSecurity forum!

Feel free to discuss any topics relating to cybersecurity with the rest of the security community in this forum.

Topic-icon My computer seems to be running really slow and got hidden application

2 months 3 weeks ago #3687 by mandyplayhard

Nowadays my computer is running slowly and as i checked the processes, there's some IE windows running something. And the weird thing is i didn't open any IE browser at all! I can kill off the processes but it just keep coming back. I did a virus scan but pick up nothing at all.

Any help appreciated!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 3 weeks ago #3688 by paulsng33

Did you install something malicious? Check thru your software/application that you installed recently and do a virus scan.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #3692 by 34jonston

mandyplayhard wrote:

Nowadays my computer is running slowly and as i checked the processes, there's some IE windows running something. And the weird thing is i didn't open any IE browser at all! I can kill off the processes but it just keep coming back. I did a virus scan but pick up nothing at all.

Any help appreciated!!!

Today is COMEX!! Maybe it's time to ditch your old laptop for a new one?? :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 2 weeks ago #3696 by howard

mandyplayhard wrote:

Nowadays my computer is running slowly and as i checked the processes, there's some IE windows running something. And the weird thing is i didn't open any IE browser at all! I can kill off the processes but it just keep coming back. I did a virus scan but pick up nothing at all.

Any help appreciated!!!

If virus has sneaked in, chances is slim to do a clean recovery. but well u can still run the usual checks but ensure all your sensitive data are housed elsewhere.

Please Log in or Create an account to join the conversation.